Mannen Die Vreemdgaan: De Mythes Ontrafeld - Prive Detective Db Investigations

Published Nov 19, 21
6 min read

Mannen Die Vreemdgaan: De Mythes Ontrafeld - Prive Detective Db Investigations

DB Investigations

Plantin en Moretuslei 128, 2018 Antwerpen
0473 93 64 02
slachtoffer van stalking

Eerder was hij zoveel mogelijk van huis, nu is hij bijna altijd hier bij mij en de kinderen omdat hij dat wil. Dat geeft me wel vertrouwen." Een jaar nadat de affaire uitkwam, vroeg Rik Hedwig ten huwelijk. Vorig jaar zijn ze getrouwd. "Het is misschien vreemd om te zeggen over een van de pijnlijkste periodes in mijn leven, maar achteraf ben ik dankbaar dat het is gebeurd.

Pas toen we op dat punt kwamen door zijn overspel, hebben we ingezien dat we voor elkaar wilden vechten. Zo goed als het nu is tussen ons, is het nog nooit geweest, ook vóór de affaire niet. Hij is de liefste persoon die ik ken. Hij zegt dat die periode van zijn overspel de ergste is die hem ooit is overkomen - vermoeden overspel.

Zij ontdekte afgelopen zomer dat haar vriend Jacques*, met wie ze vier jaar samen is, vreemdging. Ze vond een telefoon waarin een verdacht Whatsappgesprekje stond. "Wat er precies in werd gezegd weet ik eerlijk gezegd niet eens meer, ik wist in ieder geval gelijk dat het foute boel was (ontrouw vaststellen)." Ze confronteerde Jacques er meteen mee.

13 Tekenen Dat Je Vrouw Of Vriendin Vreemdgaat - Db Investigations

Eva: "Ik heb het eruit moeten trekken, maar hij heeft uiteindelijk alles eerlijk verteld. Hij had haar ontmoet bij een benzinestation. Ze was op hem afgestapt en had hem haar nummer gegeven. Na een tijdje heeft hij haar gebeld en is hij naar haar toe gegaan, een uur rijden verderop.

Het was puur en alleen seks. Hij verzekerde me dat er totaal geen gevoelens bij kwamen kijken en dat hij haar vanaf het eerste moment duidelijk had gemaakt dat hij een vriendin had met wie hij heel gelukkig was." Hoe dan ook een bittere pil voor Eva. "Mijn wereld stortte echt even in.

Jeetje, dacht ik, heb ik dan toch niet zo'n goede relatie als ik dacht te hebben? Wij zijn zo'n stel waarvan mensen zeggen: wauw, jullie zijn zo leuk met elkaar, de liefde spat ervan af. Ik dacht altijd dat mensen alleen vreemdgingen als er iets niet goed was in hun relatie.

Waarom Mensen Vreemdgaan: 'Ik Denk Dat Het Een - Prive Detective Db Investigations

Op internet vond ik 11 redenen waarom mensen vreemdgaan. Het bleek ook te gebeuren als mensen een geweldige relatie hebben. Zelf denk ik dat het bij Jacques kon gebeuren omdat hij enorm veel stress had op zijn werk en vanuit de frustratie die hij daar voelde, openstond voor verleiding. Ik kan me wel voorstellen dat hij het spannend vond dat iemand hem leuk vond en dat hij zich gevleid voelde.

Wat Vreemdgaan Met Je Gezondheid Doet - Prive Detective Db InvestigationsVermoeden Dat Je Partner Vreemd Gaat? - Db Investigations


En als een nieuw iemand je dan zo'n goed gevoel geeft… Tja. Het moet echt de spanning zijn geweest die hem heeft gedreven." 'Zo hebben we ooit afgesproken om altijd samen naar bed te gaan. Als hij nu dan iets langer opblijft, krijg ik gelijk argwaan' Even zinde Eva op wraak.

Ik ben op Tinder gegaan om in contact te komen met andere mannen. Ik had wel leuke gesprekjes daar, maar moest er toch niet aan denken om met iemand anders in bed te liggen. Als ik dat was gaan doen, zou het einde zoek zijn. Dan heb je geen goede relatie meer." Wat ze met Jacques had was haar zoveel waard, dat ze besloot hem zijn misstap te vergeven.

5 Dingen Die Je Moet Vragen Als Iemand Vreemdgaat En Jij Tóch ...

Scheiden Vanwege Vreemdgaan Of Vreemdgaan Vanwege ...Vreemdgaan, Hoe Bang Ben Jij Ervoor? - Prive Detective Db Investigations


13 Tekenen Dat Je Vrouw Of Vriendin Vreemdgaat - Db InvestigationsRelatieproblemen: Hoe Doorbreek Je Negatieve Patronen? - Prive Detective Db Investigations


Daarna is het voor eeuwig en altijd over, dan valt er ook niet meer te praten." Maar het was niet gelijk weer koek en ei tussen hen. "In het begin hebben we vooral veel gepraat (observatie). Het is even heel erg lastig geweest. Mijn vertrouwen was echt compleet weg, in de hele mensheid.

Zo hebben we ooit afgesproken om altijd samen naar bed te gaan. Als hij nu dan iets langer opblijft, krijg ik gelijk argwaan. Maar ik check niet elke dag zijn telefoon. Ik moet ik er van mezelf op vertrouwen dat hij de waarheid spreekt. Anders kan ik beter mijn spullen pakken en vertrekken, want dan heb je geen leven meer." 'Ik zou mezelf meer tekortdoen door te vertrekken dan door hem te vergeven' Hoe voorkom je dat je het de ander de rest van je leven blijft nadragen? "Dat is niet altijd even makkelijk.

Afgelopen weekend nog. Maar ik heb mezelf aangeleerd te stoppen met roeren in die vieze pot, het helpt ons geen van beiden. Anders had ik mijn spullen moeten pakken en moeten vertrekken." Ze staat vier maanden later nog volledig achter haar keuze om door te gaan met de relatie. "Mensen zijn zo geconditioneerd om ermee te stoppen als iemand vreemdgaat.

Waarom Mensen Vreemdgaan: 'Ik Denk Dat Het Een - Prive Detective Db Investigations

Onze relatie is een 10. Werkelijk alles is goed. Ik kan met hem praten, met hem lachen, we vinden dezelfde dingen leuk, ik heb een eigen bedrijf waarin hij me ondersteunt, hij helpt me in de keuken, de seks is fantastisch. Ik zou mezelf meer tekortdoen door te vertrekken dan door hem te vergeven.

Ik weet dat ik het kan, het kost alleen tijd. Uiteindelijk denk ik dat de relatie er nog sterker en beter door wordt. Dat merk ik ook. Hij kiest nu echt voor mij, spreekt uit dat hij oud wil worden met mij. Dat zeggen we wekelijks tegen elkaar. We hebben het goed samen.

Ik ben heel blij dat we er samen zijn uitgekomen. Hij is mijn allesje en ik zou gek zijn om hem op te geven." We vragen psycholoog en (relatie)therapeut Marcelino Lopez, schrijver van het boek Liefdesgedoe, hoe kansrijk relaties nog zijn zodra er overspel is gepleegd. Er zijn, zegt hij, in de basis twee typen vreemdgangers: "In de eerste plaats heb je mensen die vreemdgaan omdat hun relatie fundamenteel onbevredigend is, of omdat iemand echt verliefd is geworden op een ander.

Vreemdgaan, Hoe Bang Ben Jij Ervoor? - Prive Detective Db Investigations

In dat geval kun je een affaire eigenlijk zien als de volgende stap in een aanstaande breuk. Aan de andere kant zie je soms dat een relatie herstelt als een affaire uitkomt, omdat mensen voor het eerst in tijden weer openhartig met elkaar praten - vermiste personen." En daarnaast heb je de mensen die oprecht veel van hun partner houden en tevreden zijn met hun relatie, maar daarnaast spanning en seks zoeken bij een ander of anderen.Maar ja, dat ze er niet eerlijk over zijn, laat wel zien dat hun partner daar anders over zou denken. Als het overspel ontdekt wordt, is het lastig om nog bij elkaar te blijven. Niet omdat je nou per se monogaam zou moeten zijn, maar liegen is wel funest voor de meeste relaties.

Zou Jij Je Vriendin Vertellen Dat Haar Vriend Vreemdgaat? - Prive Detective Db InvestigationsOnderzoek Naar Overspel Door Prive Detective Db Investigations


Als ‘dader’ moet je nou eenmaal een tijdje aan boetedoening doen zonder te verwachten dat je partner er snel overheen komt." Een welgemeend: 'Ik heb toch gezegd dat ik niet meer vreemdga, wat wil je nog meer?' is dus niet voldoende. "Je partner zal zijn of haar pijn en wantrouwen vaker met je willen delen.

Navigation

Home

Latest Posts

Uw Slotenmaker - Slotenmaker Dang

Published Nov 24, 21
7 min read